VIDEO | Satul Morenii Noi se îneacă în lacrimi

Morenii Noi in lacrimi
Captură video

Opt din cele 11 persoane, care și-au pierdut viața în accidentul tragic de lângă Ungheni, sunt petrecute astăzi pe ultimul drum. Președintele raionului Iurie Toma a emis o dispoziţie prin care ziua de 11 august a fost declarată zi de doliu.
În toate localităţile va fi arborat în bernă drapelul de stat, iar la ora 10.00, în semn de profundă compasiune şi solidaritate față de familiile victimelor, se va păstra un moment de reculegere. În această zi, autoritățile recomandă turoror întreprinderile şi organizaţiilor din raion să renunţe la acţiunile distractive.

În urma accidentului rutier produs în Morenii Noi raionul Ungheni, au murit 11 persoane, iar 39 de persoane au fost internate în spital în stare gravă. Printre decedaţi sunt doi copii, șoferul autocarului, primarul satului Morenii Noi și soția acestuia.

Potrivit informațiilor preliminare, autocarul de marca Mercedes-Benz, care circula pe ruta Morenii Noi – Ungheni, nu a virat la timp în curbă și a continuat deplasarea înainte, ieșind de pe traseu și derapând într-o prăpastie.

Guvernul a alocat jumătate de milion de lei pentru funerariile celor decedați si tratamentul celor răniți. Familiile celor care au decedat în urma accidentului vor primi câte 10 mii de lei pentru

Text: arena.md
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *