Două autovehicule radiate din circulație descoperite de către polițiștii de frontieră ieșeni

autovehicule radiate
Sursa: ijpfiasi.ro

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat două autovehicule, mărcile Citroen Berlingo și Piaggio 250, care figurau ca fiind radiate din circulație.
În ziua de 15 august a.c., în jurul orelor 10.52, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, cetățeanul italian Elia D., în vîrstă de 62 ani, conducînd un autovehicul marca Citroen Berlingo, în care transporta un motoscuter marca Piaggio 250, ambele înmatriculate în Bulgaria.
La controlul de frontiera, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca cele doua autovehicule figureaza ca fiind radiate din circulatie, iar certificatele de inmatriculare prezentate la control figureaza pentru alte autovehicule.
Politistii de frontiera au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals si punere in circulatie a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare sau de inregistrare, urmand a fi prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, in vederea atribuirii  numarului unic.
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *