Crimă descoperită după un an de investigaţii

crima
Sursa: politik.md

Poliția din Edineț a reținut bărbatul suspectat de comiterea unui omor. Cazul a fost înregistrat acum un an. Victima decedase, după ce a fost incendiată.

Potrivit MAI, bănuitul are 44 de ani, și este domiciliat în satul Varatic, raionul Râşcani. Acesta s-a dovedit a fi un consătean de-al victimei, anterior judecat pentru furt, falsificare de bancnote. În prezent, bănuitul este arestat pentru comiterea unei tâlhării, săvârşite pe teritoriul raionului Ungheni.
Pe 16 septembrie 2011, într-o livadă de mere din apropierea satului Cuconeşti, raionul Edineţ, la o distanţă de circa 1,5 km de la Pichetul de Grăniceri, în direcţia satului Corpaci, al aceluiași raion, a fost depistat un automobil de model “Tayota Land Cruiser Prado”, deteriorat complet de un incendiu. În rezultatul cercetărilor, în habitaclul automobilului au fost depistate osemintele arse ale unui cadavru neidentificat. Expertiza medico-legală a stabilit identitatea cadavrului, care s-a dovedit a fi un bărbat, în vârstă de 50 de ani, locuitor al satului Varatic, raionul Râşcani.
Atunci, oamenii legii au iniţiat o cauză penală, care prevede pedeapsă cu închisoare de până la 6 ani.
În rezultatul unui şir investigaţii, s-a mai stabilit că victima deţinea un pistol de model „CZ 92”, care dispăruse.
În cadrul verificărilor de rigoare, în toaleta din casa unei rude, a fost depistat pistolul de model „CZ 92” şi două încărcătoare, unul dintre care conținea şase cartuşe.
Interogat de poliţişti, bănuitul a relatat că a fost ameninţat de victimă şi că acesta ia sustras loturi de pământ.
În prezent, ofiţerii Comisariatului de Poliţie Edineţ cercetează cazul, pentru a stabili gradul de vinovăţie al suspectului şi pentru a-l trage la răspundere penală.
Sursa: politik.md

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *