Victor Ponta: "Vin la Chișinău ca să semnăm în sfârșit contractul pentru gazoductul Ungheni-Iași și pentru linia electrică"

Victor Ponta
Sursa: timpul.md

„Eu mă duc la Chişinău ca să semnăm în sfârşit proiectul pentru gazoductul (Ungheni – Iaşi) şi pentru linia electrică. Pentru R. Moldova, ceea ce semnăm noi mâine este o cerinţă de ani de zile, pentru că asta înseamnă că vor fi interconectati la rețeaua noastră de energie electrică şi de gaz. Dacă PDL își va trimite oamenii la Chișinau ca să mă huiduie e treaba lor, dar e o măgărie.”
La ora 09.30, Victor Ponta va sosi la Casa Guvernului, unde va avea o întrevedere tete-a-tete cu Vlad Filat, iar la ora 10.05, premierii vor prezida şedinţa în plen a delegaţiilor, care va avea loc la Reşedinţa de Stat.
La ora 11.05 va avea loc ceremonia de semnare a Protocolului de colaborare între Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România, pentru anii de învăţământ 2012 – 2013, 2013 – 2014, 2014 – 2015 şi a Planului de acţiuni în domeniul Justiţiei între Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova şi Ministerul Justiţiei al României pentru anii 2012 – 2013.
Imediat după ce vor fi semnate cele două documente, Vlad Filat şi Victor Ponta vor susţine şi o conferinţă de presă.
În cadrul vizitei la Chişinău, premierul României va avea întrevederi cu preşedintele Nicolae Timofti, cu preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, şi cu liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.
Sursa: Timpul.md 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *