Horoscop săptămînal. 16 – 22 iulie

horoscop 16 - 22 iulieBerbec
Veţi trece printr-o perioadă mai încordată în relaţia de cuplu. Pe plan financiar, norii negri se ridică şi se întrevăd nişte perspective frumoase.  Atenţie la planul profesional.

Taur
La serviciu, ar fi bine să nu faceţi exces de zel, ci doar să vă urmaţi programul obişnuit. Eforturile suplimentare nu vor fi răsplătite. Banii nu vă vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi mari.

Gemeni
O perioadă cu multe provocări pe plan profesional. Veţi trece prin emoţii care v-ar putea afecta munca, depinde doar de voi cum să le controlaţi. Atenţie la chetuielile fără măsură.

Rac
Săptămîna debutează cu nelinişti pe plan financiar. N-ar trebui să fiţi deprimaţi din acest motiv, pentru că veţi face rost de bani şi veţi rezolva totul în timp util.

Leu
Vă aşteaptă, din păcate, o perioadă cam grea sub toate aspectele. Banii vor fi principala preocupare în următoarele zile şi veţi fi nevoiţi să strîngeţi cureaua.

Fecioara
Veţi avea o perioadă extrem de încărcată: vi se vor da o mulţime de sarcini profesionale dificile şi vi se va cere să vă demonstraţi capacităţile. Relaţia de cuplu nu este prea bună.

Balanţa
Veţi fi cam nemulţumite de cum decurge relaţia de cuplu. La serviciu ar fi bine să vă concentraţi energia asupra unui singur obiectiv, nu să vă împărţiţi în mai multe direcţii.

Scorpion
Ocazii nesperate, mai ales în profesie. Nu veţi fi nevoiţi să căutaţi, pentru că vor bate oportunităţile la uşă. Se recomandă mai multă prudenţă la cheltuieli.

Săgetător
Nu se poate spune că săptămîna va fi bună. Dar nici rea. Şi în nici un caz mediocră. Veţi primi veşti foarte proaste, compensate de foarte bune, un adevărat carusel emoţional.

Capricorn
Astrele sînt iarăşi generoase. Veţi reuşi să duceţi la îndeplinire tot ce vă puneţi în gand în aceste zile. La serviciu veţi da dovadă de mai multă deschidere şi comunicativitate.

Vărsător
Săptămîna va fi una destul de confuză în privinţa planurilor de viitor. Din toate părţile se ivesc atît oportunităţi favorabile, cît şi piedici. Cu banii veţi sta ceva mai bine.

Peşti
Treceţi printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Nici de bani nu vă veţi putea plînge: încet şi sigur, vă veţi atinge scopurile.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *