9.840 de țigarete descoperite la P.T.F Sculeni

tigari confiscate la frontiera SculeniPolițiștii de frontieră din cadrul P.T.F Sculeni împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse și nedeclarate, în podeaua autovehiculului unui bărbat 9.840 țigarete cu timbru de acciză Republica Moldova.
În ziua de 14 iulie a.c., în jurul orelor 19.00, s-a prezentat în P.T.F Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, Ghenadie P., cetățean din  Republica Moldova, în vîrstă de 24 ani, conducînd un autovehicul marca Ford Tranzit.
Pe timpul desfășurării unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii traficului ilicit cu țigări, pentru valorificarea unei informații aflate în lucru, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit. În urma controlului efectuat, echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în podeaua autovehicului, dublată artizanal, cantitatea de 9.840 de  țigarete cu timbru de acciză Republica Moldova.
Autoritatea vamală a luat măsura retinerii țigaretelor și a autoturismului în vederea confiscării.
Polițiștii de frontieră au luat măsurile legale ce se impun pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele bărbatului.
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *