VIDEO | Oraşul Ungheni tinde să devină un centru turistic atractiv

Proiectul Abordarea Integrată a durabilităţii producţiei de turism
Captură: TV EuroNova

Orașul Ungheni poate deveni un important Centru Turistic din Republica Moldova. La această concluzie au ajuns experți din Georgia, Italia și Republica Moldova, după ce la Ungheni la s-a desfășurat conferința finală din cadrul proiectului „Abordarea Integrată a durabilităţii producţiei de turism”  care a vizat provincia  Veneţia- Italia , or.Kutaisi- Georgia şi or.Ungheni-Moldova. Proiectul care a durat 2 ani a fost unul important, în special, pentru orașul Ungheni, deoarece a fost alcătuit un plan de acțiuni referitor la strategia de dezvoltare a turismului în localitate.
Partenerii din Italia și Georgia sunt de părerea că turismul este o șansă importantă în dezvoltarea economică a orișicărei țări, dat fiind faptul că criza economică mondială încă își spune cuvîntul, iar relația între cei 3 parteneri de proiect poate fi un început bun de schimb turistic în viitorul apropiat.
Proiectul „Abordarea Integrată a durabilităţii producţiei de turism”  care a vizat provincia  Veneţia- Italia , or.Kutaisi- Georgia şi or.Ungheni-Moldova a fost cofinanțat din fondurile UE.

Sursa: TV EuroNova


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *