În exclusivitate și în premieră absolută

Lucia BacaluAm aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că echipa Germaniei s-a impus în fața portughezilor la Campionatul Europei la fotbal, iar olandezii au pierdut de la danezi.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că Vladimir Voronin a fost reales la al șaptelea congres.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că a venit vara și că e căldură mare.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că celebrul cîntăreți spaniol, Julio Iglesias, a susținut un concert excepțional pe scena Palatului Național din Chișinău.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că România va sprijini și în continuare cursul proeuropean al Republicii Moldova.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că sistemul judecătoresc este în noroi – așa a declarat președintele Curții Supreme de Justiție, Mihai Poalelungi.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că în toată țara, inclusiv la Ungheni, Nisporeni și Călărași, sînt în plină desfășurare examenele de bacalaureat.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că elevii claselor mai mici sînt deja în vacanță.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, a fost într-o deplasare în Cehia.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că președintele raionului Nisporeni, Vasile Bîtca,  se află într-o deplasare în Austria.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că președintele raionului Ungheni, Iurie Toma s-a internat în spital, la Chișinău. Întîmplător sau ba, acest lucru s-a întîmplat după vizita la Ungheni a prim-ministrului Vlad Filat, care este și șeful său de partid. Întîmplător sau ba, acest lucru s-a întîmplat și după ce dosarul soției sale nu a fost acceptat pentru concursul de suplinire a fincției vacante de director al Palatului Culturii din Ungheni.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că primarul de Nisporeni, Ion Gangan, a revenit dintr-o deplasare de la Bruxelles.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că ministrul Sănătății, Adrian Usatîi, i-a telefonat directorului Spitalului raional din Ungheni, mulțumindu-i pentru prestația  de ultimă oră, inclusiv în cadrul vizitei prim-ministrului la spital.
Am aflat, în exclusivitate și în premieră absolută, că peste două luni și jumătate va veni toamna.
Acum urmează întrebarea, în exclusivitate și în premieră absolută: sîntem noi importanți sau ba?
Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *