VIDEO | Drumuri sparte, lipsa locurilor de muncă şi mizerie pe străzi în Ungheni. Ce spune primarul

drumuri deteriorate si murdare in Ungheni
Captură: publika.md

Drumuri sparte, lipsa locurilor de muncă, mizeria de pe străzileoraşului şi parcările neautorizate continuă să-i nemulţumească pe locuitorii oraşului Ungheni. După un an de mandat, primarul ridică din umeri şi susţine că nu sunt suficienţi bani în bugetul local pentru a rezolva aceste probleme.
Locuitorii oraşului Ungheni sunt cel mai mult deranjaţi de starea drumurilor. Iată ce spun oamenii:
„Prima problemă aşa – drumurile din Ungheni. A doua problemă – la noi sunt foarte murdare străzile.”
„Drumurile sunt foarte deteriorate. Chiar strada Alecsandri, cred că nu există stradă mai urâtă, sau la Cartierul Tinereţilor, pe Bernadazzi, aceeaşi situaţie. Asta cred că este problema numărul unu a primăriei.”
„Se deteriorează şi maşinile, noi suntem taximetrişti şi primăria ne mai pune o taxă să plătim la primărie, dar nu face drumurile.”
Primarul oraşului, Alexandru Ambros, susţine că bugetul localităţii nu este suficient pentru rezolvarea problemelor oraşului.
„Problema cea mare pe care o are oraşul nostru este aceea că bugetul pentru susţinerea acestei carcase urbanistice nu este suficient. Bugetul oraşului Ungheni se formează ca bugetul oricărei altei localităţi rurale şi este mai mare doar din cauza numărului mai mare al populaţiei”, a declarat acesta.
În locul drumurilor mai bune, însă, primarul promite trotuare şi parcări. „Vom derula un proiect de renovare şi reconstrucţie capitală a circa 18 mii de metri pătraţi de trotuar şi parcări pentru maşini. Sunt şi acestea nişte probleme foarte mari”, a menţionat Alexandru Ambros.
Oraşul Ungheni are în jur de 36 de mii de locuitori.
Scrie-ne şi tu ce probleme ai în localitatea ta pe adresa campanie@publika.md, iar noi îi vom cere socoteală primarului tău.

Sursa: publika.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *