Poliţia a reţinut un complice în cazul omorului de la Ialoveni! Bărbatul este domiciliat în Cornești, raionul Ungheni

Politia a retinut un complice in cazul omorului de la Ialoveni
Sursa: unimedia.md

Poliția a reţinut un complice în cazul omorului de la Ialoveni. Potrivit serviciului de presă al MAI, complicele are 45 de ani şi este domiciliat în localitatea Corneşti (Ungheni).
Reţinerea a avut loc în seara zilei de 31 mai, în municipiul Chişinău. Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore. Acesta urmează să fie interogat. În urma măsurilor operative de investigaţii s-a demonstrat că acesta l-a trasportat pe Valeriu Canuda, principalul suspect, la barul unde a avut loc incidentul şi tot el l-a luat de acolo.
UNIMEDIA amintește că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fostîmpușcat mortal, iar un tânăr de 24 a fost rănit în abdomen în urma unui conflict iscat pe 30 mai, într-un local din Ialoveni.

Cel care a tras a fugit de la locul faptei, însă oamenii legii au reușit să-l identifice. Acesta s-a dovedit a fi Valeriu Canuda, născut în anul 1971, locuitor al satului Sociteni (Ialoveni). Oameni legii solicită ajutorul cetăţenilor. Toți cei care deţin orice fel de informaţie despre locul unde s-ar putea afla agresorul, să comunice la serviciul de urgenţă al poliţiei – 902.
Sursa: UNIMEDIA

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *