Campionatul Europei la fotbal. Cine va fi campioana? Atenție, concurs!

În fotografie: la terasa din Piața Independenței în zua deschiderii Campionatului
În fotografie: la terasa din Piața Independenței în zua deschiderii Campionatului

Terase pline, în aceste zile, cu sute și mii de amatori ai fotbalului. Se fac pariuri, se fac pronosticuri, se discută intens. Un nou Campionat al Europei la fotbal, care a început vinerea trecută, i-a făcut pe foarte mulți să mai uite de grijile cotidiene sau, cel puțin, să-și schimbe prioritățile. Ne-am propus să aflăm ce gîndesc unii bărbați din administrația pubică locală despre acest campionat de fotbal și care le sînt pronosticurile. Pentru că nu i-am văzut pe la terase, i-am contactat telefonic.
Ion CRUDU, primarul de Vărzărești (Nisporeni): Recunosc, nu sînt un amator de fotbal  înflăcărat. Cu toate acestea, voi urmări, atît cît va fi posibil, Campionatul. Eu sper că vor avea ceva de spus în 2012 englezii. Mi-aș dori anume ei să cîștige.
Ion BEJAN, primarul de Pîrlița (Ungheni): Îmi place foarte mult fotbalul. Sînt un adevărat microbist. Indiscutabil, voi urmari toate meciurile de la acest campionat.  Cred că Spania va fi campioană, deși nici portughezii nu joacă rău.
Petru LEUCĂ, primarul de Milești (Nisporeni): Cred că Spania sau Germania va ieși campioană. Voi urmări cu atenție campionatul.
Valeriu MARINIUC, președintele Asociației raionale de fotbal Nisporeni: Zic eu că, după nivelul de pregătire  și merite, ar trebui să fie Spania campioană. Însă fotbalul este imprevizibil. Orice se poate întîmpla.
Petru LANGA, președintele Federației raionale de fotbal Ungheni: Fotbalul, se știe foarte bine, este imprevizibil. Urmărind ultimele prestații ale echipelor ce au acces în campionat, cred că se vor impune echipele ex-sovietice: Rusia sau Ucraina. Mi-aș fi dorit să văd și România la acest campionat, dar….
Gheorghe CEPOI, primarul de Bumbăta (Ungheni): Mă abțin să fac pronosticuri, mai ales că nu cred că voi avea timp suficient să urmăresc campionatul. De fapt, recunosc, nici nu sînt mare amator de fotbal.
Sorin GURĂU, primarul de Costuleni (Ungheni): E greu de spus cine va fi cîștigătoarea campionatului. În semifinale văd echipele Suediei, Portugaliei, Franței și Spaniei. Jocul final, după părerea mea, ar putea fi disputat între Franța și Portugalia. Una din aceste echipe va fi campioană, cred eu.
Vasile BÎTCA, președintele raionului Nisporeni: Îmi place fotbalul. De data aceasta, primele meciuri din Campionatul Europei le voi urmări în Austria, unde mă voi afla într-o deplasare. Ceea ce ține de pronosticuri, cred că în marea finală vor ieși Germania și Olanda. Campioană o văd, totuși, pe echipa Germaniei.
Valeriu JARDAN, președintele Asociației teritoriale de fotbal Ungheni: Eu zic că vor juca în finală Germania și Spania. Campioană ar putea ajunge Germania. Mizez însă și pe Olanda.
Apropo, la finele campionatului, cei ce au făcut pronosticuri corecte, vor primi în dar bere sau sucuri de la SRL Magirus. E suficient să ne telefonați, timp de o săptămînă, la (0236)28575 și să ne spuneți numele campioanei.
Iar SRL Magirus vă invită în Piața Independenții din Ungheni, în fiecare seară, să urmăriți împreună meciurile din Campionat și să savurați din berea sau micii pregătiți cu această ocazie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *