Ziua de naștere şi floarea care te reprezintă

floarea soareluiDacă te-ai născut într-o zi de 1, 10, 19 sau 28, te reprezintă floarea soarelui. Eşti o ființă norocoasă și mereu vezi partea plină a păharului. Eşti tonic și optimist, reușind să faci față cu brio și celor mai dificile situații. Ai noroc de bani, dar din muncă.
Destin: În tinerețe alegi un drum care nu duce nicăieri, numai că te vei opri la timp. Oricum, te vei descurca minunat în cele mai dificile situații. Oamenii te vor admira pentru faptele tale.
Ce să faci pentru a fi fericit? Să te lași călăuzit de ceea ce simți, dar să nu calci în picioare sufletele celorlalți.
Ce-ți poartă noroc? Hainele de culoare galbenă și glastrele pline cu floarea soarelui.
Dacă te-ai născut într-o zi de 2, 11, 20, 29, te reprezintă bujorul. Eşti o persoană foarte pasională şi perseverentă, oricît de dificilă ar părea situația în care te afli. Îți îndeplinești responsabilitățile exemplar. Ești o persoană ce nu poate trăi singură, eşti foarte posesivă.
Destin: Îți place mult natura, dar acțiunile tale au ca scop asigurarea unui trai confortabil, fără probleme. Din acest punct de vedere se poate de spus că ești un învingător.
Ce să faci pentru a fi fericit? Să nu subapreciezi oamenii și să nu-i jignești. Să nu fii încăpățînat și înflexibil. Dă dovadă de mai mult curaj.
Ce-ți poartă noroc? Un mic talisman roșu și numerele 4, 7, 9, 27, 33, 42.
Dacă te-ai născut într-o zi de 3, 12, 21 sau 30, te reprezintă papucul doamnei. Eşti o persoană instabilă și imprevizibilă. Nu-ți place să stai într-un loc, situațiile și personajele trebuie să se schimbe ca să te simți bine. Ai nevoie în permanență de lucruri ce să-ți alimenteze curiozitatea.
Destin: Deși pui totul sub semnul dragostei și al întîmplării, cariera profesională are mare importanţă. Ai o capacitate mare de adaptare și integrare.
Ce să faci pentru a fi fericit? Să nu mai fii atît de superficial. Să-ți fie mai clară noțiunea de fidelitate şi rigurozitate.
Ce-ți poartă noroc? O excursie la munte. Fructifică una din zilele de 15, 18, 24 sau 27.
(Continuare aici)


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *