VIDEO | Jocuri militar – sportive la Ungheni

JOCURI MILITAR - SPORTIVE LA UNGHENI
Captură: AiciTV.md

Pe meleagurile natale” – sub acest generic duminică, 27 mai, la Ungheni s-a desfășurat etapa locală a jocului militar – sportiv pentru juniori. Tinerii de la diferite instituții preuniversitare din orașul și raionule Ungheni au avut de înfruntat diferite probe sportive și militare.
7 echipe de tineri, de la diferite instituții preuniversitare din orașul și raionul Ungheni s-au întrecut în cadrul probelor sportive și militare. Potrivit organizatorilor, scopul acestui joc este să trezească în tineri patriotismul și să promoveze un mod sănătos de viață.
În cadrul acestei competiții participanții au alergat, au ridicat haltere, au tras din armă pneumatică, au montat și demontat pistolul-mitralieră, și altele. Cu toiții au demonstrat că sunt puternici și neînfricați.
Conform regulamnetului, din cele 7 echipe participante, 3 au ocupat locuri premiante. Ehipa de pe locul I va reprezenta raionul Ungheni la etapa zonală, unde se vor întrece și echipele din Nisporeni și Călărași, iar competiția se va desfășura in luna iunie curent.

Sursa: AiciTV.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *