VIDEO | Pregătiri către 1 iunie în Parcul Central din or.Ungheni

Pregătiri către 1 iunie în Parcul Central din or.Ungheni
Captură: TV EuroNova

Zile numărate au mai rămas pînă la evenimentul dedicat în totalitate celor mici: ”Ziua internațională a copiilor”. Tradițional, la Ungheni, această sărbătoare se desfășoară în parcul central din oraș, unde cu cîteva zile înainte de 1 iunie se duc lucrări generale pentru amenajarea și aducerea în ordine a parcului. În acest an, un aport important la amenajarea acestuia, l-au adus și tinerii din asociația ”Artis”, care s-au înarmat cu mături și greble și nemijlocit s-au apucat de treabă.
O mînă de ajutor la curățenia generală din prac l-au adus și cîțiva voluntari dinoraș, care susțin că astfel pot contribui și ei la buna-desfășurare a evenimentului dedicat tuturor copiilor din Ungheni.
La rîndul ei, administrația parcului Central din orașul Ungheni, susține că  pentru ziua de 1 iunie, parcul va fi pregătit să-și întîmpine oaspeții, iar ajutorul adus de asociația ”Artis”, cît și alți voluntari este unul de apreciat.
Pe data de 1 iunie, copii ce vor veni în parcul central din orașul Ungheni vor avea parte de un program artistic complex, precum și de multe alte surprize plăcute.

Sursa: TV EuroNova


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *