O ungheneancă la „Das Super Talent”

Carolina GorunTînăra interpretă Carolina Gorun, originară din Pîrliţa, Ungheni, a ajuns la un concurs de format „Românii au talent”, organizat de unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din Germania, RTL. Acolo, concursul respectiv se numeşte „Das Super Talent”.
Dînsa a trecut cu brio preselecţia cu două piese bine cunoscute în R.Moldova. Prima se numeşte „Addicted” şi i-a mai adus, acum doi ani, noroc. Atunci, Carolina Gorun a ajuns în finala „Eurovision-2010” Moldova. Cea de-a doua piesă, „For You”, nu a fost apreciată de juriul concursului naţional „Eurovision-2012”, fiind dată la o parte chiar din start. În schimb, a atras atenţia nemţilor.
În etapa a doua a concursului „Das Super Talent”, Carolina a interpretat live două piese din repertoriul lui Whitney Huston şi, respectiv, Celine Dion, în faţa unui juriu competent.
A susţinut şi un interviu în germană. Deşi  nu cunoaşte foarte bine această limbă, crede că s-a descurcat.  „Mi-am dorit mult să văd ce părere vor avea nemţii despre mine. Iar acum îmi doresc nespus de mult să aud şi părerea marelui Dieter Bohlen, producător, compozitor și cîntăreț de excepţie, fost membru al trupei Modern Talking”, a declarat interpreta pentru “Expresul”.
Interviul, susţine Carolina, a fost destul de curios şi chiar haios. “M-au întrebat de toate cele, deşi a existat o logică în şirul de întrebări”, a spus dînsa. Se pare că producătorii emisiunii au mai auzit de Republica Moldova sau, cel puţin, nu au arătat pe faţă că nu ştiu nimic despre ţara noastră. Totuşi, au întrebat-o dacă există un asemenea concurs şi la noi, dacă îi plac bărbaţii moldoveni sau, poate, cei din Germania?
În curînd, Carolina va afla dacă a trecut în etapa următoare sau aventura ei germană se încheie aici. Pînă atunci însă mai are de lucru acasă. În scurt timp îşi va finaliza studiile de masterat în jurnalism şi ştiinţele comunicării. La ora actuală, lucrează intens asupra tezei sale de licenţă, “Managementul instituţiilor media”, luînd pentru studiul său un ziar regional din Germania şi “Expresul” din R.Moldova.
Lucia Bacalu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *