“Hristos a înviat!” la grădiniţa “Guguţă” din Ungheni

“Hristos a înviat!” la grădiniţa “Guguţă” din UngheniÎn Joia luminată, pe 19 aprilie, la grădiniţa “Guguţă” din Ungheni, inaugurată la finele anului trecut, a avut loc o activitate inedită. Patru familii, copiii cărora frecventează instituţia respectivă, le-au arătat celor prezenţi cum sărbătoresc Paştele.
Aceasta a fost, de fapt, esenţa concursului “Hristos a înviat!”. Portivit directoarei Emilia Cucuruzac, este vorba de primul concurs familial organizat în cadrul grădiniţei. “E doar începutul, iar şirul concursurilor familiale tematice va continua neapărat”, a subliniat dînsa.
Referindu-se la concursul “Hristos a înviat”, directoarea a menţionat că, fiind o premieră pentru  grădiniţă, s-a dorit ca acesta să fie unul deosebit. “Nu întîmplător a fost aleasă tematica pascală”, a accentuat dînsa.
După cele trei probe la care au fost supuşi concurenţii, publicul a ales cea mai originală, cea mai ingenioasă, cea mai spirituală şi cea mai creativă familie, astfel că toţi au fost în cîştig.
De notat că familiile participante la concurs au fost selectate de către educatori, dar copiii au fost cei ce au decis, pînă la urmă, cine să participle, totuşi, la concurs.
“Acest concurs, “Hristos a înviat!”, va devein unul tradiţional”, a dat asigurări, la final, Emilia Cucuruzac.
Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *