O provocare cu iz antitstatal şi antieuropean

Manifestul homosexualilor: acum şi în MoldovaÎn mai multe instituţii publice şi private din Călăraşi au fost „strecurate”, extrem de discret, de către persoane deocmadată neidentificate,  broşuri cu titlul: „Manifestul homosexualilor: acum şi în Moldova” (vezi foto).
Broşura are următoarea semnătură: Grupul de iniţiativă cetăţenesc pentru normalitate. Nu este indicat nici tirajul, nici redactorul, nici tipografia la care a fost tipărită. Scopul e la suprafaţă:  blamarea guvernului de la Chişinău pentru faptul că încearcă, în concordanţă cu politica de aderare a republicii la Uniunea Europeană, să pună în discuţie un proiect de lege antidiscriminare. În viziunea autorilor anonimi, această lege, odată votată de Parlament, ar avea urmări catastrofale pentru populaţie. 
Cel mai tare este lovit Vlad Filat, care este învinuit că promovează o lege neagreată de majoritatea populaţiei. Partea leului din broşură conţine citate dintr-un manifest al homosexualilor americani, dat publicităţii în anul 1987 şi care abundă de scene îngrozitoare, mai dihai decît cele din Apocalipsa lui Ioan.
De fapt, despre acest manifest nimeni nu ar fi ştiut la noi nimic, niciodată, dacă nu ar fi fost fapta nesăbuită a grupului autoîntitulat „pentru normalitate”.Prin broşura răspîndită acesta nu face altceva decît să-l propage.
Poliţia călărăşeană a iniţiat o anchetă pentru a stabili persoanele ce difuzează broşura şi cine stă în spatele lor. Deja au fost ridicate cîteva exemplare, care urmază să fie anexate ca şi corpuri delicte la un dosar penal ce va fi instrumentat.
Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *