FOTO | Episcopul Petru vrea să construiască o catedrală somptuoasă la Ungheni

Catedrala episcopala ”Icoana Maicii Domnului de la Hirbovat” a Episcopiei de UngheniEpiscopul de Ungheni și Nisporeni, Petru, și-a pus în gând să construiască un complex grandios în orașul Ungheni și a lansat un apel către enoriași să contribuie la edificarea centrului eparhial.
Complexul va cuprinde Catedrala Episcopală cu hramul „Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni de la Hârbovăţ” şi sediul Episcopiei, care va găzdui toate departamentele eparhiale.
De asemenea, centrul eparhial va include o bibliotecă de carte religioasă, muzeul Episcopiei, şcoli duminicale pentru copii și pentru maturi, sală de festivităţi, cantină pentru nevoiaşi etc.
catedrala, Ungheni
„Pentru a duce la bun sfârşit această binecuvântată iniţiativă, Direcţia Eparhială Ungheni lansează apel la bunăvoinţa şi generozitatea tuturor oamenilor de bună credinţă, care pot şi îşi doresc să contribuie, conform posibilităţilor, la edificarea Complexului Catedralei Episcopale şi a Eparhiei”, este rugămintea Prea Sfințitului Petru, care indică și un cont bancar pentru donații.
 
 
Sursa: adevarul.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *