Telefoane mobile în pâine, droguri în prune și banane

telefoane mobile in piine, droguri in prune si banane, penitenciar
Sursa: penitenciar.gov.md/

Telefoane mobile în pâine, droguri în prune și banane – așa încearcă unii să transmită deținuților obiecte şi substanţe interzise.
Pe parcursul zilelor trecute, în decurs de câteva ore, gardienii de la Penitenciarul nr.13 din Chişinău au contracarat patru tentative de acest gen.
Într-un colet alimentar, adus de către un tânăr de 18 ani, domiciliat în raionul Ungheni, au fost depistate şi ridicate 3 pacheţele cu amfetamină, care erau camuflate în prune uscate. O altă tânără, de 20 de ani ,originară din Chişinău, a transmis heroină camuflată într-un fruct de banan.
În alte două cazuri, în colete au fost depistate telefoane mobile, camuflate în franzele. Este de menţionat faptul că, „umplutura” interzisă a fost pusă în produsele de panificaţie chiar în momentul fabricării acestora, ceea ce presupune implicarea nemijlocită şi conştientă a persoanelor responsabile de însăşi procesul de panificaţie.
Pe marginea cazurilor nominalizate, în penitenciar a activat grupa operativă din cadrul Comisariatului de Poliţie al sectorului Centru, Chişinău, care a efectuat acţiunile procesuale necesare de documentare, ridicând obiectele şi substanţele interzise depistate şi reţinând persoanele civile implicate.
Sursa: UNIMEDIA


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *