Festivitate de totalizare a concursului „Businessmanul Anului” la Ungheni

Businessmanul  anului la UngheniPe data de 24 mai, la Ungheni va avea loc festivitatea de totalizare a ediţiei a XI-a a Concursului raional „Businessmanul Anului”, care a devenit deja o frumoasă tradiţie de promovare a bunelor practici de succes ale oamenilor de afaceri din raionul Ungheni.
Concursul este organizat în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie, filiala Ungheni, Asociaţia Producătorilor Agricoli „Uncalnis”, Asociaţia Businessului Mic şi Mijlociu, Asociaţia Teritorială a Patronatului în Construcţii.
La evenimentul de totalizare vor mai participa şi reprezentanţii Ministerului Economiei, MIEPO, Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Biroului de Cooperare Tehnică a Germaniei, Patronatului Intreprinderilor Mici şi Mijlocii, Regiunii Nord-Est (România) şi Direcţiei Agricole Judeţene Iaşi (Romania).
Vor fi anunţaţi învingătorii în categoriile: Businessmanul Anului în sfera de producţie (agricultură), Businessmanul Anului în sfera de producţie (industrie), Businessmanul Anului  în sfera construcţiilor, Businessmanul Anului  în sfera comerţului, Businessmanul Anului  în sfera prestări servicii, Cel mai tînăr antreprenor, Cel mai bun antreprenor-exportator al Anului, Cea mai bună Gospodărie Ţărănească.
La eveniment va participa şi Excelenţa Sa Ambasadorul Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Tong Mingtao. Vor fi prezent delegaţii din Polonia şi Estonia.
Agenda Concursului raional „Businessmanul Anului”:
09.30 – 11.00 Masa rotundă „Rolul parteneriatelor transfrontaliere pentru dezvoltarea raionului Ungheni în context european”. Semnarea acordurilor de colaborare dintre judeţele  Nowy Sacz, Polonia şi  Jogeva, Estonia.
Locaţia: sala de şedinţe, Consiliul raional Ungheni
14.00 – 14.50 Vizita Excelenţei Sale Ambasadorului Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Tong Mingtao. Conferinţă de presă.
Locaţia: sala de şedinţe, Consiliul raional Ungheni
15.00 – 20.00 Evenimentul de totalizare a concursului raional ”Businessmanul Anului”
Sursa: comunicate.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *