Fără permis de conducere valabil la volanul unui ansamblu de autovehicule

fara permis de conducere valabil
Sursa: ijpfiasi.ro

În Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, la controlul de frontieră, Nicolae C., cu cetățenie română și Republica Moldova, în vîrstă de 36 de ani conducînd un camion marca Iveco, ce tracta o semiremorca.
La controlul de frontieră efectuat bărbatul a prezentat un permis de conducere pentru categoriile A,B si H, eliberat la data de 07.05.2001, în Republica Moldova, permis ce nu era corespunzator pentru categoria de autovehicul condusă.
Barbatul a declarat ca in data de 25.05.2012 a plecat din localitatea Padova – Italia, ca insotitor al cetateanului din R.Moldova, Arcadie S., care a condus autocamionul in cauza pana in localitatea Sculeni, dar la intrarea in Vama Sculeni, in urma unor neintelegeri cu soferul mentionat mai sus, acesta a plecat. Din acest motiv, Nicolae C. s-a urcat la volanul autocamionului si s-a prezentat la controlul de frontiera cu intentia de a se deplasa in R.Moldova.
Politistii de frontiera au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de: conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.
Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale.
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *