Horoscop săptămînal. 30 aprilie – 6 mai

horoscop 30 aprilie - 6 maiBerbec
Veţi fi un pic lipsiţi de energie în această perioadă, mai împrăştiaţi şi cu mai puţin chef de muncă. Totuşi, o atenţie mai mare a partenerului de cuplu v-ar putea scoate din letargie.

Taur
Veţi avea în această săptămînă cîteva discuţii mai dificile legate de cuplu, de sentimente, de viitorul relaţiei.  La sfîrşitul perioadei, aveţi şanse mari să primiţi o veste bună legată de bani.
Gemeni
E în continuare o perioadă a deciziilor majore. Sfîrşitul săptămînii va fi marcat de un eveniment unde veţi fi invitaţi, şi de o surpriză sentimentală plăcută.

Rac
Săptămîna aceasta nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi una destul de bună. Munca va fi în centrul preocupărilor.

Leu
Preocuparea pentru nişte probleme sentimentale va trece în prim-plan şi va afecta capacitatea de muncă şi dorinţa de socializare. Va fi o săptămînă destul de haotică.

Fecioara
Nu vă veţi bucura de influenţe astrologice prea bune în ceea ce priveşte sănătatea şi asta v-ar putea destabiliza temporar programul. Se recomandă o atenţie mare la tot ce ţine de documente.

Balanţa
Zilele acestea veţi fi cu capul în nori şi din această cauză există riscul unor pierderi materiale. Este o perioadă bună să ieşiţi mai mult în lume şi să comunicaţi.

Scorpion
O lovitură neaşteptată venită din partea unei persoane din anturaj vă va întuneca începutul săptămînii. În relaţia de cuplu veţi găsi înţelegere, consolare şi o atitudine mai raţională.
Săgetător
Starea uşor melancolică în care vă aflaţi nu poate avea decît o singură cauză: dragostea. Dar să fiţi atenţi şi la celelalte aspecte, căci puteţi trece pe lîngă nişte oportunităţi profesionale.
Capricorn
Riscaţi să provocaţi multe situaţii conflictuale în anturaj sau în cuplu. Veţi avea o perioadă în care nu veţi străluci prin diplomaţie şi veţi spune multe lucruri fără să vă gîndiţi prea bine înainte.
Vărsător
Veţi acorda foarte multă atenţie planurilor de carieră, veţi analiza în detaliu şansele şi alternativele şi nu veţi scăpa nici o ocazie să avansaţi. Norocul e de partea voastră.
Peşti
Vă pregătiţi intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat. Energie aveţi destulă. Eforturile depuse nu vor fi lipsite de roade, aşa că nu vă abateţi de la scopul propus.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *