Un nou viceprimar pentru Ungheni

viceprimar, Ungheni, Eduard BalanEduard Balan, în vîrstă de 32 de ani, este noul viceprimar de Ungheni în locul Ludmilei Guzun, care şi-a anunţat demisia acum o lună.
Dînsul a fost ales cu votul a 19 consilieri din cei 27 prezenţi. O parte din consilierii comunişti s-au opus acestei candidaturi, motivele fiind de ordin politic. Eduard Balan este consilier raional PLDM şi a votat unele decizii ale Consiliului raional Ungheni ce vin în contradicţie cu interesele reprezentanţilor PCRM din teritoriu.
Faceți cunoștință:
Eduard Balan, specialist licențiat în administrație publică. A absolvit Facultatea Științe juridice la Universitatea din Tîrgoviște, România. Pînă a fi ales viceprimar, a îndeplinit funcția de consultant-jurist la Trezoreria teritorială Ungheni. Este căsătorit, are un copil.
După alegerea sa, dînsul a declarat pentru ”Expresul” că noua sa funcție reprezintă un pas înainte în cariera sa profesională și o nouă experiență. ”Îmi doresc să asigur continuitatea proiectelor începute de fostul viceprimar și să inițiez altele noi în folosul cetățenilor”, a subliniat oficialul. Dînsul va fi responsabil de domeniul social.
Reamintim că predecesoarea sa, Ludmila Guzun, s-a dezis de fotoliul de viceprimar, după ce a fost aleasă preşedinte al organizației teritoriale a Partidului Democrat. La ora actuală, dînsa este reprezentant al SA „Moldtelecom” în regiunea Ungheni-Călăraşi-Nisporeni-Străşeni.
Ina Landa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *