11.700 țigări cu timbru de acciză Republica Moldova descoperite la Sculeni

tigari ascunse, SculeniEchipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni a descoperit 11.700 țigarete cu timbru de acciză Republica Moldova ascunse și nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal.
În data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, Serghei C., cetatean al Republica Moldova, in varsta de 24 ani, conducand un autoturism marca Opel.
Pentru valorificarea unei informatii politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit, in urma caruia a fost descoperita, ascunsa si nedeclarata, in vederea sustragerii de la controlul vamal, in pneurile autoturismului, cantitatea de 11.700 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.
Inspectorii vamali au dispus ridicarea intregii cantitati de tigari in vederea confiscarii, sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 10.000 lei si retinerea autourismului pana la plata amenzii.
Politistii de frontiera au luat masurile legale ce se impun pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele lui Serghei C..
Sursa: ijpfiasi.ro


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *