Pentru ca magia sărbătorilor să nu fie umbrită de lucruri neprevăzute…

Paste fericit
Echipa “Expresul” vă urează Paşte fericit!

Vin sărbătorile de Paşte, sărbătorile ce ne aduc lumină în suflet şi în gînd, ne aduc multă linişte şi bucurie. Ca magia acestora să nu fie umbrită de anumite lucruri neprevăzute, fiţi prudenţi.
Pompierii avertizează
Sute de lumînări se vor aprinde în noaptea Învierii în lăcaşele de cult. Pentru a evita incendiile care, în anii precedenţi, au fost înregistrate în anumite locuri, se impun următoarele măsuri de prevenire şi stingere: aprinderea lumînărilor de către enoriaşi să se facă doar în locurile stabilite şi amenajate în acest scop, amplasate la o distanţă corespunzătoare de elemente combustibile din interiorul bisericii. Trebuie să fie desemnată o persoană care să aibă în grijă  stingerea lumînărilor căzute sau consumate. Pe timpul slujbelor religioase, accesul credincioşilor trebuie să fie limitat la capacitatea lăcaşului de cult, iar uşile să fie deschise.
Respectarea normelor elementare de prevenire şi stingere a incendiilor în lăcaşurile de cult va constitui o premisă sigură pentru apărarea împotriva focului.
Poliţia avertizează
Din exeprienţa anilor precedenţi se ştie că în perioada sărbătorilor de Paşte se atestă o creştere a cazurilor de furt din locuinţe şi gospodării. Pentru a evita şi în acest an asemenea momente, asiguraţi paza bunurilor materiale în regim mai sporit. Dacă plecaţi de acasă pe o perioadă mai mare, e bine să concetaţi imobilul la pupitrul centralizat de pază.
Sărbători fericite şi fără primejdii!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *