Horoscop săptămînal. 12 – 18 martie

Horoscop săptămînal 12 - 18 martieBerbec
O săptămînă dedicată aspectelor sentimentale: relaţia de cuplu, familia, prietenii apropiaţi. Ca o femeie-berbec să fie fericită: dăruiţi-i palete de badminton sau nişte pantofi sport de calitate.

Taur
Cîştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile de acum nu vor da roade. Ca o femeie-taur să fie fericită: o bijuterie scumpă o va încînta mai mult decît orice.

Gemeni
Cariera e bine aspectată, veţi fi apreciaţi, lăudaţi, încurajaţi şi există posibilitatea unei măriri de salariu. Ca o femeie-gemene să fie fericită: dăruiţi-i un telefon mobil sau organizaţi o excursie.

Rac
Viaţa socială va fi interesantă. E posibil să primiţi veşti bune de la cineva pe care nu l-aţi văzut demult. Ca o femeie-rac să fie fericită: cumpăraţi-i ceva pentru casă, de care ştiţi că are nevoie.
Leu
O perioadă favorabilă schimbărilor. Ar fi bine să vă adunaţi şi să faceţi mutările pe care le-aţi tot amînat. Ca o femeie-leu să fie fericită: parfumurile sau bijuteriile sînt cele mai potrivite cadouri.
Fecioara
Vă aşteaptă nişte emoţii puternice. Vă veţi bucura de sprijinul unei persoane apropiate. Ca o femeie-fecioară să fie fericită: luaţi-i un abonament la sală, o carte, o agendă sau un stilou deosebit.
Balanţa
Aveţi parte de bucurii mărunte şi neaşteptate: invitaţii la diverse evenimente, excursii spontane. Ca o femeie-balanţă să fie fericită: cumpăraţi-i un tablou, o sculptură sau invitaţi-o la un concert.
Scorpion
Veţi fi prinşi cu multe afaceri de familie, chiar dacă aţi prefera să nu vă sîcîie nimeni cu tot felul de probleme. Ca o femeie-scorpion să fie fericită: dăruiţi-i un talsiman cu un vechi simbol religios.
Săgetător
Veţi întîlni oameni deosebiţi şi interesanţi, de a căror companie ar fi indicat să profitaţi din plin. Ca o femeie-săgetător să fie fericită: dăruiţi-i o excursie în străinătate sau măcar un ghid de fotografii.
Capricorn
Puteţi să cîştigaţi mulţi bani şi toate energiile se vor canaliza în această direcţie. Ca o femeie-capricorn să fie fericită: hainele clasice, gențile, pantofii de calitate sînt alegeri potrivite pentru ea.
Vărsător
Calculele pe care vi le faceţi în aceste zile au foarte puţine şanse să iasă aşa cum vă doriţi. Ca o femeie-vărsător să fie fericită: telefoanele mobile, aparatele foto îi vor aduce bucurie.
Peşti
Veţi fi destul de nervoşi, veţi simţi că nu puteţi să staţi locului şi nu veţi avea răbdare cu cei din jur. Ca o femeie-peşte să fie fericită: un animal de companie ar fi un cadou foarte potrivit şi binevenit.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *