Remember. Un început frumos, exact cu un an în urmă

Aşa a început Proiectul la Ungheni 4 februarie 2011, ora 13.00
În sala de conferinţe a Centrului „Patria” din Ungheni sînt prezente oficialități din Chișinău și Iași: Marian Lupu, președintele interimar al R. Moldova, Constantin Simirad, președintele Consiliului Județean Iaşi. Este prezent ministrul Tineretului şi Sportului al R. Moldova, Ion Cebanu. Participă organizații de tineri din Soroca, Criuleni, Nisporeni, Călărași, consilieri raionali, reprezentanți ai administrației publice locale, ai organizațiilor neguvernamentale.
Astfel, într-o atmosferă festivă, a fost lansat, în premieră pentru R.Moldova,  proiectul “Ungheni – Capitala Tineretului”. Atunci, președintele Parlamentului, preşedintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, a salutat inițiativa Ministerului Tineretului de a realiza acest proiect, subliniind: “Pentru mine personal nu e nimic straniu în faptul că proiectul a fost cîștigat de Ungheni, căci oraşul are un potențial deosebit economic şi social. A fost un cîștig bine meritat”. Ion Cebanu, ministrul Tineretului şi Sportului, a remarcat: „Avînd în vedere că Ungheniul este situat pe malul Prutului, în imediata apropiere a Uniunii Europene, trebuie să aducem Uniunea Europeană aici. Asta își propune proiectul Ungheni – capitala tineretului 2011”.
Concursul „Capitala Tineretului” a fost lansat în Republica Moldova în 2011, de către Ministerul Tineretului şi Sportului, Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova, în parteneriat cu Organizaţia Naţiunilor Unite.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *