Horoscop 13 – 19 februarie

horoscop 13-19 februarieBerbec
O săptămînă norocoasă. Veţi vedea cum, încet-încet, planurile încep să prindă contur. Din punct de vedere profesional, e o perioadă bună. Şi în dragoste, totul vaafi cum nu se poate mai bine.
Taur
Veţi avea parte de multe provocări care vă vor alunga plictiseala. La servicu, o situaţie dificilă vă va da ocazia să vă demonstraţi profesionalismul. Banii îi veţi scoate şi din piatră seacă.
Gemeni
Puţină grijă pentru voi şi foarte multă grijă pentru cei din jur. Dacă nu sînteţi mai atenţi la ceea ce faceţi la serviciu, vă puteţi alege cu observaţii. Cu banii veţi sta binişor, datorită unor economii.
Rac
Profesional, nu veţi avea mare randament, pentru că vă stă gîndul la distracţie. Situaţia sentimentală este stabilă. Veţi avea parte de ceva mai mulţi bani şi vă veţi putea permite un mic răsfăţ.
Leu
Sub aspect profesional, puteţi sta liniştiţi: eforturile vă sînt remarcate şi recunoscute public. Nici banii nu vor lipsi, dar vor fi destinaţi unor cheltuieli urgente sau acoperirii unor datorii.

Fecioara
O săptămînă cu multă muncă şi mult stres. Nu trebuie să vă eschivaţi de la responsabilităţi pentru că cineva stă cu ochii pe dvs.  Mare atenţie şi cu banii, pentru că există riscul pierderii lor.

Balanţa
Veţi realiza că nu costă nimic să fiţi amabili şi veţi fi deosebit de comunicativi. Această atitudine vă aduce multe avantaje, mai ales la serviciu, unde vi se vor deschide nişte uşi către promovare.

Scorpion
Săptămîna începe frumos. Sub aspect profesional, lucrurile se mişcă încet şi sigur. Nu veţi avea parte de schimbarea la care visaţi, dar vă veţi face relaţiile necesare unei evoluţii în carieră.

Săgetator
O săptămînă stresantă, din cauza unor mici probleme de sănătate, apoi a unor probleme  la serviciu. Veţi fi copleşiti de sarcini profesionale. cărora le veţi face faţă cu greu.

Capricorn
Profesional, veţi avea şansa unei promovări. Trebuie doar să fiţi mai atenţi la ceea ce se întîmplă în jurul vostru. În rest, doar dragoste, dragoste şi iar dragoste.

Vărsator
Norocul este de partea voastră. Veştile bune vor veni una după alta. La începutul săptămînii veţi primi un semn de la un prieten care părea ca v-a uitat. Atenţie mare la cheltuieli.

Peşti
Lucrurile stau bine pe plan financiar, pentru că veţi avea ocazia să achiziţionaţi nişte lucruri valoroase la un preţ foarte bun. Din păcate, nu acelaşi lucru se poate spune de serviciu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *