În ajunul deschiderii sezonului sportiv, un act de binefacere

Sezon sportivStadionul de la capătul oraşului Ungheni, din preajma fostei fabrici biochimice, îşi va recăpăta aspectul şi importanţa  de odinioară. Acest fapt se datorează SRL „Utena”, care-şi are baza de producere pe teritoriul ce a aparţinut cîndva fabricii dispărute.
„Am hotărît, împreună cu colegii, să facem, acum, în ajunul deschiderii sezonului sportiv, un act de binefacere, amenajînd stadionul din cartierul Dănuţeni. Ne-am gîndit, în primul rînd, la copiii din cartier, care vin aici să alerge, să se joace”, a spus Valeriu Bolocan, directorul SRL „Utena”, consilier orăşenesc. Pentru început, au fost restabilite porţile de fotbal, a fost tunsă iarba de pe stadion, au fost adunate sticlele de plastic, cutiile de ţigări aruncate de unii cetăţeni iresponsabili. „Prin exemplul nostru încercăm să-i implicăm şi pe alţii în asemenea acţiuni”, a mai spus Valeriu Bolocan.
Vicepreşedintele raionului, Petru Langa, a remarcat că asemenea gesturi sînt salutabile, mai ales că ele pot fi făcute fără prea mari cheltuieli. Contează mult iniţiativa, dorinţa oamenilor de a se implica. „Împreună, sîntem capabili să facem multe lucruri frumoase”, a subliniat dînsul.
Valeriu Bolocan, fiiind consilier orăşenesc, dar şi locuitor al cartierului Dănuţeni, îşi doreşte mult ca unele competiţii sportive orăşeneşti şi chiar raionale să fie organizate şi pe stadionul de la Dănuţeni. „Astfel, vom demonstra că ne pasă nu doar de centrul oraşului, ci şi de periferii”, a subliniat dînsul. Vor fi restabilite şi terenurile de volei, de mini-fotbal, băncile şi, cu timpul, poate că acest stadion va fi şi îngrădit.
Publicat la 16 mai 2008


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *