Horoscop 23 – 29 ianuarie

horoscop 23-29 ianuarieBerbec
Veţi da dovadă de multă intuiţie, veţi avea un deosebit spirit de iniţiativă, mai ales în ceea ce priveşte domeniul profesional. Veţi fi apreciaţi, satisfacţiile materiale nu se vor lăsa aşteptate.

Taur
O săptămînă plină de grele încercări pe plan sentimental. Sub aspect financiar însă, situaţia este sub control, iar la serviciu nimeni şi nimic nu pare să vă stea în cale.

Gemeni
Sînteţi favoriţii zodiacului. La serviciu lucrurile par a se fi liniştit, financiar nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Urmează o săptămînă bună în care veţi putea obţine şi unele cîştiguri neaşteptate.
Rac
Stresul, problemele şi nemulţumirile din ultima perioadă îşi spun cuvîntul. Este indicat mai mult repaos, altfel problemele de sănătate nu vor întîrzia să apară. Atenţie la cheltuielile neprevăzute.
Leu
O săptămînă ca oricare alta, cu oarece succese legate de aspectul financiar, dar de care nu prea vă veţi putea bucura, căci datoriile din urmă trebuie să fie şi ele achitate.
Fecioara
Veţi avea un cuvînt foarte important de spus în domeniul carierei. Este posibil să primiţi o promovare, este de asemenea posibil să obţineţi o mărire de salariu.
Balanţa
Săptămîna va fi liniştită şi indicată reflectării asupra dorinţelor personale. Singurele neplăceri par să vină din domeniul financiar, dar cu puţină economie şi chibzuinţă, o veţi scoate la capăt.
Scorpion
Veţi fi prinşi în multitudinea problemelor casnice. O săptămînă în care aţi putea face lucruri pe care de multă vreme aţi dorit să le faceţi, dar v-a lipsit timpul pentru acestea.
Săgetător
O săptămînă mai bună decît cea precedentă vă aşteaptă. Financiar, lucrurile par să se redreseze, iar la serviciu veţi fi capabili să depăşiţi oirce probleme.
Capricorn
Sub aspect financiar, nu veţi duce lipsă de resurse, această săptămînă fiind bună chiar şi unor tranzacţii financiare. În dragoste aveţi răbdare, partenerul de viaţă s-ar putea să fie foarte stresat.
Vărsător
Trebuie să vă descurcaţi singuri în situaţiile neplăcute din această săptămînă. În plan familial, lucrurile merg bine. Aveţi grijă: nu intraţi în conflicte cu un membru mai în vîrstă al familiei.
Peşti
Se anunţă o săptămînă plină de evenimente importante. La serviciu, aşteptările sînt mari, dar acestea întîrzie. Atenţie sporită la sănătate. În plan sentimental apele par să se liniştească.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *