Horoscop 19 – 25 decembrie

horoscop 19-25 decembrieBerbec
Veţi avea o săptămînă mai neobişnuită în ceea ce priveşte atitudinea faţă de cei din jur. Veţi fi mai sensibili, mai intuitivi, mai toleranţi, iar această stare va stîrni uimirea celor apropiaţi.

Taur
O săptămînă foarte productivă sub aspect financiar. Veţi obţine bani uşor şi repede, folosindu-vă mai degrabă de puterea de convingere decît de muncă. Există riscul unor certuri în cuplu.
Gemeni
Astrele vă favorizează pe plan financiar. O propunere profesională foarte tentantă apare la orizont. Nu va fi vorba de sume mari, ci de multă stabilitate. Mai multă atenţie la relaţiile cu familia.
Rac
O săptămînă în care totul vă merge la fix. Veţi fi oamenii potriviţi la locul potrivit şi veţi spune ceea ce trebuie, atunci cînd trebuie. Aceasta vă va aduce nişte cîştiguri nesperate pe plan profesional.
Leu
Săptămîna stă sub semnul succesului. Şarmul vă va aduce avantaje pe plan social: prieteni noi, relaţii utile, momente plăcute. Ar fi recomandat să folosiţi acest capital de simpatie pentru a avansa.
Fecioară
O săptămînă dificilă sub aspect profesional: multă nesiguranţă, emoţii şi gînduri negre. Totuşi, lucrurile nu stau chiar atît de rău, însă va trebui să munciţi mai mult pentru a vă demonstra meritele.
Balanţa
Prietenia va fi cuvantul-cheie în săptămîna care urmează. Profesional, o recomandare din partea cuiva vă va ajuta să vă atingeţi mai repede scopurile. În ceea ce priveşte banii, veţi avea noroc.
Scorpion
Aveţi mari accese de generozitate. Din păcate, bugetul nu va fi în acord cu această dărnicie exagerată. Banii întîrzie să vină. Profesional, se întrevăd nişte conflicte cu superiorii.
Săgetător
Se anunţă multe drumuri în interes profesional. Cu banii veţi sta de la bine la foarte bine şi vă veţi putea permite toate mofturile. Cu dragostea, ceva mai prost, din cauza geloziei partenerului. Capricorn
Cineva din anturaj nu vă vorbeşte de bine. Profesional nu sînt multe noutăţi la orizont. Veşti bune în privinţa banilor. În cuplu, situaţia este liniştită.

Vărsător
Veţi fi nevoiţi să daţi dovadă de multă stăpînire de sine. Vor apărea multe obstacole în cale, mai ales la serviciu. Trebuie să vă controlaţi, pentru că lucrurile se vor rezolva în avantajul dvs.

Peşti
O săptămînă nu prea bună sub aspectul stării psihice. Veţi simţi nevoia să vă închideţi în voi înşivă, veţi fi mai repeziţi şi mai intoleranţi cu cei din jur. Să fiţi foarte atenţi la serviciu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *