FOTO | Primul Sunet a răsunat pentru a cincea oară în Colegiul Naţional de Grăniceri

colegiul național, grăniceri, primul sunet, Ungheni
Imagine:border.gov.md

Conducerea Serviciului Grăniceri a fost prezentă astazi în mai multe instituţii de învăţămînt din ţară pentru a participa la careul solemn dedicat Zilei Cunoştinţelor şi a le ura elevilor bun venit în noul an școlar.
Primul sunet de clopoţel s-a auzit astăzi şi în Colegiul Naţional de Grăniceri din oraşul Ungheni. Roman Revenco, Directorul General al Serviciului Grăniceri, a adresat un mesaj de felicitare elevilor, pedagogilor şi părinţilor, urîndu-le succese mari în noul an şcolar. În alocuţiunea sa, Directorul a pus un accent deosebit pe grija faţă de elevi, aceştia reprezentînd viitorul instituţiei de frontieră şi speranţa de schimbare a lucrurilor în bine. La fel, Roman Revenco a menţionat că instituţia pe care o conduce susţine şi va susţine şi în continuare aspiraţiile şi eforturile tinerei generaţii, deoarece prosperarea, bunăstarea şi integrarea europeană a Republicii Moldova depind de cum vor învăţa şi cum vor aplica elevii cunostinţele dobîndite în practică, asigurînd un management integrat al frontierei de stat şi vor contribui la creşterea prestigiului grănicerului în societate.
primul sunet, Ungheni, colegiul național, grăniceri
Urări de sănătate, prosperare şi succese remarcabile în activitatea profesională au fost adresate şi pedagogilor, celor care dăruies zilnic fiecărui elev o părticică esenţială din cunoştinţele şi pesonalitatea lor şi contribuie la educarea unor adevăraţi patrioţi ai neamului.
Deja al cincilea an consecutiv, sărbătoarea primului sunet este organizată cu mult fast şi se desfăşoară pe platoul Colegiului, alături de elevi fiind cadrele didactice, părinţi şi personalităţi ale oraşului, feţe bisericeşti care, cu această ocazie, oficiază slujbe religioase.
primul sunet, Ungheni, colegiul național, grăniceri
Tradiţional, la finele careului solemn, conducerea Colegiului invită toată lumea să viziteze sălile de clasă ultramoderne, căminul unde urmează să studieze şi să locuiască adolescenţii următorii doi ani de învăţămînt.
primul sunet, Ungheni, colegiul național, grăniceri
Conducerea Serviciului Grăniceri împreună cu orchestra militară au mers în vizită, astăzi, şi la elevii gimnaziului – internat Nr.3 din Capitală. Gimnaziştilor le-a fost urat “drum bun pe tărîmul cunoştinţelor” şi le-au fost date asigurări că grănicerii vor rămîne alături de ei pe parcusul întregului an şcolar, venind în ospeţie cu diverse “surprize plăcute” pentru ca fiecare copil să se simtă iubit şi protejat în societate.
primul sunet, Ungheni, colegiul național, grăniceri
primul sunet, Ungheni, colegiul național, grăniceri
Sursa: Serviciul Grăniceri al Republicii Moldova


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *