VIDEO \ AUDIO | De trei ori pe-un loc. Locuitorii satului Condrăteşti şi-au ales în sfîrşit primarul

condrateşti, alegeri repetate, primar
Captură: ProTV Chişinău

În această localitate au fost organizate ieri alegeri repetate, deoarece în turul doi de scrutin datele unui candidat au fost scrise în dreptul altuia, care are exact acelaşi nume. Desi au obosit să bată drumul spre secţia de votare, iar astăzi au trebuit sa înfrunte şi noroiul, sătenii au ieşit masiv la alegeri. Pentru a-i mobiliza şi mai mult, la birourile electorale a răsunat muzica de petrecere. Bucuroşi că au scăpat de alegeri, unii au încins hore chiar în faţa secţiilor.

Majoritatea sătenilor au venit la alegeri în  galosi. Şi cum au avut de înfruntat noroiul,  toţi aşteaptă de la noul primar să le repare drumurile.

În turul doi pentru Primaria Condrăteşti s-au  confruntat Ion Bodrug, din partea PLDM, şi  candidatul independent Gheorghe Busuioc.
Pe 19 iunie însă,  procesul de votare a fost  suspendat din cauza că în dreptul lui Ion  Bodrug de la PLDM a fost înscris un fost contracandidat de-al său de la PD, care are  acelaşi nume. În listele electorale din  această localitate sunt înscrise 961 de persoane.
[audio:Condratesti final.mp3]
 

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *