Tragedia de la Ungheni continuă. Tînărul nu ştie că iubita lui nu mai e

suicid, cuplu, Stolniceni,
Imagine:stireazilei.md

Jale mare la Ungheni. Dumitru, tînărul de 21 de ani care a încercat să se sinucidă împreună cu iubita sa, şi-a revenit din comă. Băiatul nu-şi aminteşte nimic din ce s-a întîmplat şi cere medicilor să i-o aducă pe iubita sa, ca s-o strîngă de mînă, neştiind că Victorita nu mai e în viaţă.
„Băiatul este în afara oricărui pericol, dar cel mai mult i-a fost afectat psihicul şi acum are nevoie de reabilitare psihologică, mai ales ca a suportat şi o amnezie”, a spus, pentru portalul nostru de ştiri, şeful Secţiei de Toxicologie de la spitalul „Sfînta Treime”, Nicolae Gurschii.
Între timp, au apărut şi rezultatele finale ale expertizei medico-legale, care arată că  cei doi tineri s-au otrăvit cu pastile.
„Nu mai este nici-o îndoială că a fost o încercare de suicid”, a spus, pentru StireaZilei.md, procurorul de Ungheni, Eduard Florea.
Dovada a fost şi bileţelul de adio pe care cei doi l-au lăsat. Spun în mesaj că au hotărît să-şi ia viaţa pentru că părinţii sunt împotriva relaţiei lor. Atît părinţii fetei, cît şi cei ai băiatului neagă însă informaţia. Mai mult, ei spun că şi unii şi alţii se aflau peste hotare şi nu ştiau despre relaţia lor.
„Ei spun că nici măcar n-au auzit de prietenia dintre cei doi tineri pentru că erau mai tot timpul plecaţi”, a mai spus procurorul.
Săptămîna trecută, doi tineri au fost gasiţi otrăviţi cu pastile lîngă satul Stolniceni Ungheni. Cadavrul fetei a fost găsit într-un automobil de tip Ford, lîngă satul Stolniceni, raionul Ungheni. Lîngă trupul minorei, a fost găsită o pastilă de culoare roz, o cutie goală de medicamente şi un bileţel de adio. La cîţiva metri zăcea aproape fără suflare iubitul tinerei.
Sursa: StireaZilei.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *