AUDIO | La Ungheni se aşteaptă turul doi de scrutin

alegeri, rezultate, Ungheni
Imagine:1235.ro

Unghenenii  au toate șansele să se mai alinte lângă urne, deoarece se așteaptă turul doi în care vor concura: actualul primar  Alexandru Ambros   din partea Partidului Liberal Democrat și  Ilie Ciocanu, din partea Partidului Comuniștilor din RM.
Ilie Ciocanu conduce distanțat cu 5550 de voturi,  urmat de Alexandru Ambros cu 4544 de voturi. Numărul total  de alegători incluși în listele de bază 26134, numărul de alegători care au primit buletine de vot 12603, numărul de voturi declarate nevalabile 150. Nu au fost utilizate 13528 de buletine de vot, or aceasta înseamnă cheltuieli în plus și floră exclusă din circuitul ei direct de a umbri pământul. În același timp situația privind totalurile rezultatelor votării la alegerea consilierilor în consiliul orășenesc se prezintă în felul următor: Partidul Democrat din Moldova – 1693 de voturi; Partidul Liberal Democrat din Moldova – 3071; Partidul Comuniștilor din RM – 4934 de voturi. Dintre candidații independenți cel mai mult a acumulat Oleg Ivanov, 204 voturi. În rest cotele sunt în descreștere până la 12 voturi acumulat de Blocul electoral Forța a treia.
[audio:Alegeri rezultate.mp3]
Pentru alegerea consilierilor în consiliul raional orășenii au votat în felul următor : PLDM – 3781, PL 947 PCRM – 5423, PDM – 1678, restul partidelor au acumulat mai puțin de 100 de voturi.
La ora 10 în sala Consiliului raional electoral de circumscripție 35 Ungheni au intrat ultimii membri ai comisiei electorale de circumscripție Măgurele. Datele generale vor fi gata preventiv între orele 15.00 – 18.00
Vorba e că mai bine de 50% din procesele verbale prezentate au fost întocmite cu greșeli și au fost returnați pentru corectările de rigoare.
Pentru Radio Moldova Actualități
Timofei Blănaru


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *