VIDEO | Ungheni – itinerar turistic



turism, ungheni, UE, proiect
Captură:aicitv.md

Reprezentanţii primăriilor din oraşele Kutaisi şi Ungheni, precum şi din Uniunea Europeană s-au întîlnit, pentru a doua oară,  cu experţii din provincia Veneţia. Obiectivul principal al acestor întruniri reprezintă dezvoltarea durabilă a producţiei de turism în raionul Ungheni.
Întrunirile autorităţilor din Ungheni cu experţii UE s-au desfăşurat în perioada 8 – 14 mai curent şi sunt parte componentă a proiectului „Abordare integrată pentru durabilitatea producţiei de turism”. Proiectul este finanţat de către Uniunea Europeană.

Reprezentanţii primăriilor din oraşele Kutaisi şi Ungheni, precum şi din Uniunea Europeană s-au întîlnit pentru a doua oară cu experţii din provincia Veneţia. Obiectivul principal al acestor întruniri reprezintă dezvoltarea durabilă a producţiei de turism în raionul Ungheni.Întrunirile autorităţilor din Ungheni cu experţii UE s+au desfăşurat în perioada 8 – 14 mai curent şi sunt parte componentă a proiectului „Abordare integrată pentru durabilitatea producţiei de turism”. Proiectul este finanţat de către Uniunea Europeană.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *