Tinerii ungheneni au învăţat cum să devină lideri


tineri, lideri, ungheni,
Imagine:bucurenci.ro

Cu ocazia Zilei Europei, la Fundaţia Muncii din Ungheni s-a desfăşurat un seminar cu genericul: „Dacă ştii să comunici, poţi să devii lider”. Evenimentul s-a produs pe 7 mai, fiind organizat de Uniunea Presei de Afaceri din Moldova în cadrul proiectului „Noi posibilităţi pentru femeile din Moldova interesate în susţinerea democraţiei şi păcii”, finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.
„La Ungheni ne-am străduit să punem accentul pe tineret, deoarece sîntem în ajunul Zilei Europei, iar tinerii sînt cu mult mai aproape de Europa”, a accentuat Angela Chicu, preşedintele Uniunii Presei pentru Afaceri, coordonator de proiect. Totodată, dînsa a remarcat că proiectul respectiv a vizat persoane de diferite vîrste din toate raioanele republicii.
Tinerii ungheneni, participanţi la seminar, au declarat că îşi doresc să aducă schimbarea în viaţa cotidiană a oraşului în care s-au născut şi în care locuiesc. În acest sens, programul trainingului a coincis cu aspiraţiile lor, fiind unul vast şi variat. Astfel, tinerii au obţinut cunoştinţe noi despre principiile liderismului, despre consolidarea dezvoltării personale şi aspecte de comunicare şi negociere.
„Sperăm că participanţii la acest training vor fi mai îndrăzneţi şi mai activi, iar ceea ce au învăţat le va ajuta să pună în practică ceea ce îşi doresc. Cred că au înţeles că numai prin comunicare poţi să devii cu adevărat un lider”, a menţionat în final Angela Chicu.
Uniunea Presei de Afaceri din Moldova a fost fondată în anul 2003, unul dintre scopurile sale fiind informarea populaţiei privind drepturile omului.
Natalia Chiosa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *