FOTO/VIDEO | Dăruieşte un zîmbet pentru şapte copilaşi din Costuleni

Fetele care alcătuiesc grupul de susţinătoare a echipei de fotbal FC Costuleni, sub denumirea de “Golul Leoaicelor”, au trecut de la fotbal şi la viaţa socială.
În acest sens, fetele au început o campanie de caritate! Sub sloganul “Dăruieşte un zîmbet”, “leoaicele” au pornit pe drumul de a ajuta două familii nevoiaşe din localitatea Costuleni.
daruieste un zimbet costuleni
daruieste un zimbet costulenidaruieste un zimbet costuleni
daruieste un zimbet costuleni
daruieste un zimbet costuleni
Este vorba despre o poveste cutremurătoare a două femei, surori gemene, Aliona şi Liliana, care au avut un destin geamăn.  Ambele femei au fost căsătorite, ambele au rămas singure, ambele au copii pe care îi cresc la limita existenţei.
Dacă Liliana a rămas văduvă după decesul soţului său în urmă cu şase ani, Aliona a fost părăsită cu mult timp în urmă de soţul său din Kazahstan.
Aliona are patru copii, (în vârstă de 6, 7, 9 şi 11 ani), iar Liliana are trei (5, 11 şi 14 ani). Cele două femei au două case în localitatea Costuleni, însă locuinţele lor sînt în ruină.
Fetele de la “Golul Leoaicelor” au fost prezente în casele celor două femei, vă prezentăm imagini foto pe www.jurnalsportiv.md, iar copiii sunt ca nişte îngeri. Şapte mici suflete, al căror singur vis este să aibă haine, cărţi de poveşti şi un computer.
Profesoara de franceză a şcolii din localitatea Costuleni, Eugenia Prepeliţă, a relatat că aceşti copii învaţă foarte bine, sunt disciplinaţi şi că este un blestem că trebuie să treacă prin aşa greutăţi.
Fetele de la “Golul Leoaicelor”, care au iniţiat această campanie de solidaritate cu aceşti minunaţi micuţi, au deschis un centru de colectare a bunurilor, sub formă de îmbrăcăminte, încălţăminte şi alimente, pe adresa Sfatul Ţării, nr. 16, din Chişinău, responsabilă fiind Diana Rotaru, ori telefonînd la numărul de mobil 068 885 886, responsabil – Dorina Bagrinovski. Campania va continua pînă la 21 aprilie, pentru ca darurile să ajungă la aceşti copilaşi în ziua de Sfintele Paşte.
„Expresul.com” şi Ziarul „Expresul de Ungheni” se alătură campaniei „Dăruieşte un zîmbet!” şi apelează la toţi unghenenii pentru a ajuta aceşti copii. Sînt benevenite produsele alimentare, jucăriile, rechizitele şcolare – orice consideraţi că le-ar prinde bine micuţilor costuleneni. Vă aşteptăm în fiecare zi, de luni pînă vineri, la sediul redacţiei (Ungheni, str. Barbu Lăutaru 26, of. 229). Telefon: 28575, 069042758.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *