VIDEO | Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţă în vizită la Ungheni

Vitalie Marinuta, Ministrul Apararii
Vitalie Marinuta, Ministrul Apararii in vizita la Ungheni

40 de minute. Doar atît a durat întîlnirea ministrului Apărării, Vitalie Marinuţă, cu reprezentanţii adminsitraţiei publice raionale, ai serviciilor disconcentrate în teritoriu şi cu primarii din raion. Evenimentul s-a produs pe 15 martie curent, în sala de şedinţe a Consiliului raional.
„Azi toţi miniştrii şi viceminiştrii sînt în teritoriu, în fiecare raion din republică. Mă bucur că prima mea vizită de primăvară este anume la Ungheni. Am venit dint-o capitală în altă capitală şi sper ca Ungheniul să devină cu adevărat capitala tineretului, capitala zîmbetului, capitala reformelor care vor porni de aici, cu paşi mari, în toată ţara”, a menţionat oficialul chişinăuean. Militar de formaţie, a ţinut un discurs scurt şi la obiect, subliniind că actuala guvernare promovează reforme care, poate, azi nu sînt înţelese, dar care vor da roade în cîţiva ani. „Încercăm să facem în aşa mod ca Republica Moldova să devină în viitorul apropiat o ţară prosperă, cu perspectivă democratică”, a spus ministrul, menţionînd totodată susţinerea partenerilor internaţionali.
Vitalie Marinuţă şi-a exprimat speranţa că vor fi multe întrebări din partea celor prezenţi şi că dialogul va fi unul constructiv. Dînsul a chemat audienţa să adreseze orice întrebare, fie că ţine de domeniul educaţional, agricultură, securitate publică sau apărare. „Mă voi strădui să răspund la toate. Dacă nu, cu mine sînt ajutorii mei care vor nota orice întrebare şi în cîteva zile veţi primi răspunsul”, a remarcat oficialul. Cu toate acestea, au răsunat doar cinci întrebări, mai mult de complezenţă.
Startul însă a fost dat. „Este prima zi cînd guvernul  a reînceput practica de reîntîlnire a membrilor guvernului, o dată în lună, cu administraţia publică locală, cu cetăţenii”, a spus Vitalie Marinuţă, mulţumind pentru primirea de care a avut parte.

Sursa: Aici TV, Expresul de Ungheni


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *