Hai, Moldova! Hai, Ungheni!

Hai, Moldova!
Sursa: captura hai.md

Toți cei cărora nu le este indiferent cum trăiesc, toţi cei care sînt dezamăgiţi de faptul că gunoiul ne afectează peste tot şi în permanenţă, au acum ocazia să facă un mic efort pentru a schimba situaţia. Declaraţia îi aparţine Rodicăi Guţu, preşedinta AO „Ecologie pentru sănătate”, care s-a alăturat unui proiect ecologic lansat de o organizaţie obştească din Chişinău, avînd genericul: „Hai, Moldova!”.
„Scopul este unul: pe data de 16 aprilie sa ridicam toată ţara şi să adunăm cît mai multe deşeuri de peste tot. Va fi o curăţenie generală, la care ar trebui să participe de la mic la mare”, a mai spus dînsa, după care a subliniat: „Toţi cei care sînt de părere că mizeria există şi că va exista întotdeauna în R. Moldova, vor înţelege că, atunci cînd punem umăr lîngă umăr să ne facem curat în ţară, lucrurile se pot îmbunătăți”.
Deja au fost anunţaţi primarii din toate localităţile despre această acţiune. Prim-ministrul a recţionat şi el, fiind emisă în aces sens o dispoziţie, prin care solicită instituţiilor de resort să susţină iniţiativa respectivă. Ungheniul a început cu o conferinţă de presă, după care vor urma multe alte acţiuni de mobilizare a cetăţenilor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *