S-a născut de ziua poeziei, dar poezii a scris numai în copilărie

Chirinciuc Natalia
Chirinciuc Natalia - şef Centrul de Sănătate Corneşti

„Ştiu că în această zi se sărbătoreşte echinocţiul de primăvară”, spune convinsă Natalia Chirinciuc-Munteanu, medic şef la Centrul de Sănătate Corneşti despre ziua în care s-a născut – 21 martie.
În această zi se sărbătoreşte şi Ziua internaţională a poeziei. Nu a ştiut de acest fapt pînă acum. Totuşi, recunoaşte că în copilărie a scris cîteva poezii, ce-i drept, nu multe. „Le scriam atunci cînd îmi venea muza şi depindeau mult de starea sufletului meu. Acum, din păcate, nu mai scriu poezii, pentru că nu am timp aproape pentru nimic”, spune dînsa.
Ziua de naştere pentru ea reprezintă un eveniment strict de familie. Ceea ce îşi doreşte cel mai mult de la viaţă acum, la o aniversare frumoasă, este să fie sănătoasă. Natalia Chirinciuc-Munteanu susţine viaţa personală a decurs lin, fără prea mari realizări. În schimb, în plan profesional, dintotdeauna a luptat ca spitalul din Corneşti să nu fie închis. I-a reuşit cîte ceva în acest sens. Spune că va lupta şi în continuare, pînă va obţine mai multe.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *