Copilăria bătrîneţilor sale

Harea Ion
Ion Harea - preşedintele raionului Ungheni

„Ziua de naştere este un prilej ca să-i vezi pe cei care te înconjoară dacă îţi spun cuvinte frumoase din suflet sau de dragul postului pe care îl ocupi”, a menţionat, pentru „Expresul de Ungheni”, Ion Harea, preşedintele raionului.
La 29 martie, îşi va sărbători cea de-a 60-a aniversare din ziua naşterii. „60 de ani este copilăria bătrîneţilor şi este de dorit ca această copilărie să dureze cît mai mult”, a menţionat dînsul.  Pentru Ion Harea ziua de naştere este o sărbătoare, dar nu în totalitate, căci apar alte griji, alte nevoi. Această aniversare reprezintă pentru el o totalizare a activităţilor pe care le-a avut, dar şi o ocazie de a-şi trasa noi proiecte, noi obiective. Totodată, reprezintă şi un moment nostalgic, care îi aminteşte de anii de tinereţe. Ion Harea ni s-a destăinuit că îi place să facă surprize plăcute de  ziua naşterii celor pe care îi are în preajmă. De aceea, la rîndul său, aşteaptă să aibă parte de surprize la fel de plăcute.
În plan personal, cea mai mare realizare a preşedintelui raionului este familia, cu o soţie minunată şi trei copii la fel de minunaţi. Totuşi, la ora actuală, cea mai plăcută realizare este nepoţelul său Alexandru care, deşi trăieşte departe, în Danemarca, vorbeşte limba română.
A obţinut multe succese şi în plan profesional. A promovat în raionul Ungheni, ani în şir, politicile zootehniei. A promovat numeroase iniţiative frumoase şi de cînd este preşedinte de raion. Regretă că nu e reuşit să facă tot ce şi-a propus, dar este optimist. Mai este timp. Şi dorinţă, şi voinţă.
De ziua lui, îşi doreşte, în primul rînd, sănătate: lui şi familiei sale.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *