De aproape patru decenii stă la straja sănătăţii Sculeniului

Gheorghe Popa, şeful  Centrului de Sănătate Sculeni
Gheorghe Popa, şeful Centrului de Sănătate Sculeni

„Ziua de naştere pentru mine înseamnă totul, înseamnă că s-a născut o nouă fiinţă pe pămînt, un mic omuleţ. Estre o ocazie cînd pot să mă întîlnesc cu toţi cei apropiaţi sufletului, cu prietenii mei, copii, cu întreaga familie”, a menţionat pentru „Expresul de Ungheni” Gheorghe Popa, şeful  Centrului de Sănătate Sculeni.
La 10 aprilie, Gheorghe Popa îşi va sărbători jubileul de 60 de ani. Tot ceea ce îşi doreşte de ziua lui de naştere este să-i fie familia sănătoasă. Are două fete cu care se mîndreşte mult, pentru că ambele au urmat profesia părinţilor – sînt medici. Are doi nepoţi ca două flori şi, spune, parcă şi-ar mai dori unul. Cel mai mult însă îşi doreşte şi visează să poată face o reparaţie capitală a Centrului de Sănătate  din Sculeni, ca, care a fost dat în exploatare cu 25 de ani în urmă. „Dacă aş face şi acest lucru, atunci pot să mă duc cu inima împăcată, satiscăcut şi liniştit, la odihna bine meritată”, spune dînsul.
Sînt aproape 40 de ani de cînd activează ca doctor la Sculeni şi aproape 20 de ani de cînd e medic-şef al Centrului de Sănătate de aici. Se declară satisfăcut de cele realizate.  „Îmi doresc să putem activa în condiţii bune şi în continuare, pentru că noi sîntem cei care stăm la straja sănătăţii Sculeniului”, a mai adăugat Gheorghe Popa.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *