De ziua ei, îşi doreşte să stea într-o poieniţă cu flori

Eugenia Baroncea, şefa secţiei Cultură Ungheni
Eugenia Baroncea, şefa secţiei Cultură Ungheni

„Cel mai important lucru pe care mi-l doresc nu-l voi mai avea niciodată. Acum mi-aş dori foarte mult să am parte de linişte sufletească”, a accentuat Eugenia Baroncea, şefa secţiei Cultură Ungheni.
Ziua de naştere va fi pentru ea o zi ca oricare alta. În trecut, era o zi importantă, cînd se bucura împreună cu întreaga familie. Pe 24 aprilie, ziua cînd s-a născut, va sărbători doar Învierea Domnului. „Pentru prima dată în viaţa mea, ziua de naştere coincide cu o sărbătoare atît de importantă pentru întreaga creştinătate. Mă bucur mult pentru aceasta. Cine ştie, poate reprezintă  un semn bun, un smen că pe viitor îmi voi găsi confortul sufletesc de care am nevoie”, a manţionat Eugenia Baroncea.
În anul în care s-a născut, pe 24 aprilie se sărbătoreau Floriile. Poate că anume din acest miotiv îi plac foarte mult florile. Ni s-a destăinuit că şi-ar dori mult să se retragă într-o poienţă cu flori de cîmp, să se gîndească la viaţa ei, la trecutul frumos şi să prindă noi puteri pentru viitor.
„Ceea ce a fost frumos a rămas în trecut. Dar îmi sînt alături copiii mei, care reprezintă totul pentru mine”, a mai spus dînsa.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *