A treia înfrîngere consecutivă pentru FC Costuleni

FC Costuleni - Iskra-Stal
Fragment din meciul FC Costuleni - Iskra-Stal, Ribnita (foto: JurnalSportiv.md)

„Iskra-Stal” se ţine ca şi scaiul de locul 4 în Divizia Naţională. Râbniţenii au repurtat o victorie importantă astăzi, 26 februarie, în deplasare, contra formaţiei FC Costuleni, scor 1-3.
În partida jucată la Complexul Sportiv „Buiucani” din Chişinău, au deschis scorul „oţelarii”, minutul 21, prin mijlocaşul Nicolae Rudac, dar „leii-albaştri” au revenit pe tabela de scor şase minute mai târziu, după un super gol al mijlocaşului Eduard Tomaşcov, care a executat magistral o lovitură liberă de la 20 de metri, direct în vinclul porţii lui Anatol Cebotari, stabilind scorul la pauză, 1-1.
Partea secundă a fost de bun augur pentru oaspeţi care au punctat de două ori prin bulgarul Nikolaj Minchev, minutul 67 şi ucraineanul Aleksandr Suchu, minutul 75.
Scor final 1-3, iar „Iskra-Stal” rămâne pe locul 4 în clasament, la doar două puncte de ultimul loc al podiumului, ocupat de Milsami Orhei. FC Costuleni, pregătită de interimarul Marcel Reşitca, a arătat un joc bun, combinativ, însă rezultatul final îi menţine pe „lei” pe locul 11 cu 18 puncte.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *