Întrebarea vină n-are

În acest an vom avea alegeri locale. Va candida preşedintele Ion Harea pentru un nou mandat?
Conform legislaţiei în vigoare, preşedintele raionului este ales de către consilierii raionali, pe durata mandatului acestora. Candidatul la funcţia de preşedinte al raionului trebuie să fie neapărat consilier raional.
L-am întrebat pe Ion Harea, care este şi vicepreşedinte al organizaţiei teritoriale a Alianţei Moldova Noastră, dacă va participa şi la scrutinul din acest an. Iată ce ne-a răspuns:
– Încă nu am decis ce voi face. Mi-aş dori ca oamenii să aprecieze dacă Ion Harea a reușit ceva sau nu. Dacă a reușit și este apt de a face față sarcinilor – e bine, dacă nu – să spună: „Domnule Harea, ia și te retrage”. Nu mă supăr absolut deloc.
Referindu-se la pretendenţii pentru funcţia de preşedinte al raionului, Ion Harea a spus: „Aș vrea ca ei să-și dea seama de ce sînt capabili, să fie autocritici. Dacă vor înțelege acest lucru, vă asigur că raionul va avea de cîștigat”. Potrivit dînsului, în raion „sînt personalități care ar putea, competent și profesionist, să ducă raionul spre noi culmi”.
Vă nelinişteşte ceva? Vreţi să cunoaşteţi mai multe despre cineva sau ceva? Vă dă ghes o întrebare sau alta? Nu staţi pe gînduri. Telefonaţi la: 28575 şi noi vom încerca să găsim răspunsul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *