Expresul.com – site-ul de ştiri nr. 1 din Ungheni

După doar trei luni de la relansare, Expresul.com a devenit cel mai vizitat site din presa locală din R. Moldova. Dovada? Accesaţi site-ul metrica.md, care nu este altceva decît un top al website-urilor din Moldova conform Google Analytics.
Expresul.com se află pe locul 82 în clasamentul general şi pe locul 29 la categoria: ştiri şi mass-media, conform datelor din 11 ianuarie curent. Un alt site de ştiri din Ungheni este cu 10 poziţii mai jos în categoria respectivă şi cu 67 poziţii mai jos în clasamentul general. Cel de-al treilea site de ştiri nici nu a riscat să-şi afişeze datele reale pentru a putea fi inclus în acest top.
Conform unui alt top, deja internaţional, care include peste 15 milioane de website-uri – alexa.com – Expresul.com se află printre primele 500 mii cele mai vizitate site-uri din lume, situîndu-se, la ora actuală, pe locul 446 mii. Pentru comparaţie: celelalte două site-uri de ştiri din Ungheni ocupă poziţii mult mai joase, după 1,5 milioane.
Site-ul Expresul.com a fost relansat la 1 octombrie 2010 şi de atunci a fost actualizat, practic, zilnic. Cel mai mare număr de vizitatori unici înregistraţi într-o singură zi a fost de 960. Timp de trei luni, numărul acestora a ajuns la 11500, fiind înregistrate 53 mii de vizualizări. Cea mai populară ştire plasată pe Expresul.com a fost „Vladimir Voronin la Ungheni” (Te zguduie această întrebare?), care a adunat 2700 de vizualizări. Urmează „Premiile Expresul.com” cu  1000 de vizualizări şi „Autoturism explodat în Corneşti” cu 700 de vizualizări
Site-ul Expresul.com a fost accesat pînă în prezent din 91 de ţări ale lumii, cele mai multe vizite – 13500 – fiind din Republica Moldova, după care urmează România (2500), SUA (1000) şi Italia (600). Au fost înregistrate şi state exotice, cum ar fi: Malawi, Bolivia, Jamaika, Lesotho, Maldive.
În medie, fiecare vizitator se află pe site 3 minute 36 secunde şi vizualizează cîte 2,7 pagini.
„Expresul.com îşi merită pe deplin sloganul: Site-ul de ştiri  nr. 1 din Ungheni”, a concluzionat administratorul acestuia, Vitalie Harea.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *