Amical, FC Costuleni a învins Academia UTM, scor 4-1

Continuă pregătirile pentru echipele de fotbal din Divizia Naţională privind reluarea competiţiei. Pe 15 ianuarie, pe arena secundă a “Complexului UTM” din Chişinău, a avut loc partida amicală de fotbal dintre Academia UTM şi FC Costuleni.
Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru FC Costuleni. Toate cele patru goluri ale învingătorilor au fost marcate de jucători aflaţi în probe la echipa “alb-albaştrilor”. Nu se ştie marcatorul echipei Academia.
La pauză scorul a fost de 2-1 pentru FC Costuleni. Ambele echipe au ratat câte o lovitură de penalty, FC Costuleni pe sfârşitul primei reprize, în timp ce Academia în debutul reprizei secunde.
Aceasta a fost a doua partidă de pregătire de intersezon pentru FC Costuleni, în prima au remizat, scor 0-0, cu Iskra-Stal Râbniţa. Pentru Academia, care au revenit la antrenamente la data de 10 ianuarie, a fost primul meci.
În următoarele partide de pregătire, FC Costuleni va întâlni la data de 19 ianuarie, la Tiraspol, echipa FC Tiraspol. Academia Chişinău nu şi-a anunţat programul partidelor amicale.
În alte partide amicale au fost înregistrate rezultatele:
9 ianaurie:
Iskra Stal – Rapid Ghidighici, 4-2 (Porfireanu, Chilichevici, Suciu-2, respectiv Livandocschi-2)
11 ianuarie:
FC Costuleni – Iskra Stal, 0-0
14 Ianuarie:
Dacia – Zimbru, 2-2
Sursa: Jurnal.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *