Cu optimism şi noi proiecte în anul care a venit

Am trecut deja în noul an, cu multe speranţe, vise. Odată ce am păşit, fie cu dreptul, fie cu  stîngul, fiecare dintre noi îşi face ordine atît în suflet, în gînd, cît şi în activitatea de zi cu zi.

Vasile Pascaru, şeful Direcţiei teritoriale inspecţie financiară Ungheni:
Noul an l-am început bine, cu bună dispoziţie, cu noi speranţe, cu noi cerinţe. Dacă pînă acum făceam un plan de activitate anual, în prezent avem un plan provizoriu, pe un trimestru. S-au modificat puţin competenţele şi vrem să vedem ce şi cum ne va reuşi. Oricum, activităţile noastre sînt clare de la bun început. Ne vom concentra asupra lucrurilor majore şi sperăm ca va fi totul bine. Am trecut evaluarea lucrătorilor cu succes, avem un colectiv puternic, cu capacităţi şi cred că vom avea progrese.
Cum am început noul an? Cu dările de seamă. Totodată, am avut deja şi şedinţe. Toţi sînt repartizaţi la obiectele care trebuie inspectate. Acum sîntem la inspectarea Colegiului agroidustrial din Ungheni şi la Centrul de ftiziopulmonologie din oraşul Corneşti, urmare a unei petiţii de la Procuratură. Inspectăm şi unele isntituţii de la Nisporeni.
Angela Ciocîrlan, directorul Centrului Regional de Resurse pentru Tineri:
Am păşit în noul an, desigur, cu dreptul, cu zîmbetul pe buze şi cu mult optimism. În prima săptămînă de activitate am avut deja două întîlniri cu doi donatori din străinătate: din România şi Olanda. Am discutat diverse subiecte. Ne-a interesat şi cu ce ar putea ei contribui la noul proiect:  „Capitala Tineretului 2011”. Chiar am făcut deja şi planul de activitate pentru Capitala Tineretului.
Victor Ciobanu, directorul ÎM „Apă-Canal”:
Nu putem să facem ceva nou sau să inventăm, pentru că obligaţia noastră, an de an, este să dăm apă locuitorilor oraşului Ungheni 24 ore din 24. De aceea anul nou pentru noi nu are nici o importanţă în acest sens şi nu vedem nici o diferenţă. Altfel ar fi dacă am avea noi proiecte, noi reparaţii. Acum lucrăm pentru valorificarea creditului pe care l-am obţinut de la Banca Mondială şi datorită căruia vom achiziţiona o maşină nouă, vom construci un nou apeduct.
Natalia Rotaru, şeful Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu:
Cred că am păşit cu dreptul. Prima activitate pe care preconizăm este o conferinţă de presă, la care să punem în discuţie decizii, acte emise de către organele de conducere privind alocarea mijloacelor financiare. În rest, ne continuăm activitatea cotidiană, că şi pînă acum.

Tudor Rădeanu, şeful Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţia Familiei:
Consider că am păşit cu dreptul în acest an. Ne-am propus multe obiective destul de ambiţioase. Vrem să deschidem Centrul de plasament pentru persoanele fără adăpost la Sculeni, casa de tip familial la Valea Mare, să extindem serviciile de plasament familial şi pentru persoanele ţintuite la pat, să continuăm activitatea pentur a reintegra în societate copiii de la Şcoala auxiliară din Sculeni şi multe altele. Avem multe activităţi de realizat. Sînt optimist şi consider că toate vor fi duse pînă la capăt. Avem trei proiecte cu Uniunea Europeană şi aşteptăm reprezentanţii acesteia pentru a încheia contractele de rigoare, ca să începem activitatea. În rest, va fi cum va vrea Domnul.
Ion Vişnevschi, directorul SA „Ungheni-Gaz”:
Pentru ca să ne meargă bine tot anul 2011, sigur că am păşit cu dreptul. Dar cea mai mare dorinţă a mea este să ne construim un sediu nou pentru „Ungheni-Gaz”, ca să ave condiţii cît mai bune de lucru. Şi pentru că merităm, cred eu.
Natalia Chiosa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *