Cum a fost anul 2010 pentru ungheneni?

Cum a fost anul 2010 pentru ungheneni? Ce planuri îşi fac pentru 2011? Sînt doar cîteva răspunsuri, semnificative totuşi.
Victor Colin, directorul Colegiului agroindustrial din oraşul Ungheni:
Cel mai important eveniment, atît pe plan personal, cît şi profesional, a fost numirea mea în funcţia de director al Colegiului agroindustrial. E o nouă provocare. Am reuşit deja să realizăm multe proiecte, am primit tehnică şi utilaje noi pentru colegiu şi căminul studenţesc. Continuăm să lucrăm pentru a atrage şi investiţii străine. Pentru 2011 sperăm să putem realiza un proiect mai amre, pentru a schimba toate geamurile şi uşile.
Angela Mihalachi, director firma de audit „Unserv Audit” SRL:
A fost un an de activitate statornic. Modificările operate în legislaţie au făcut ca activitatea întreprinderii să fie mai valoroasă, mai intensă. Personal, am avut un an cu anumite rezultate. Feciorul a absolvit liceul cu bine şi acum este student la Iaşi, iar fiica a trecut o nouă treaptă, este elevă în clasa a cincea la liceul „Vasile Alecsandri” din Ungheni. A fost un an echilibrat din toate punctele de vedere.
Pentru 2011 sper să ia amploare activitatea contabilă. Va fi primul an cînd se va sărbători ziua profesională a contabilului, la 4 aprilie. Sperăm că va fi un an nu mai rău decît anul precedent.
Tatiana Lazăr, specialist tineret în cadrul Direcţiei Raionale Învăţămînt, Tineret, Sport Ungheni
Nu pot să spun că a fost un an perfect, dar, ca orice an, a venit cu aspectele sale negative şi pozitive. A fost şi mai greu, a fost şi mai uşor, şi mai bine, şi mai rău. Dar eu sînt optimistă şi mereu cu încrederea că ziua de mîine va fi mai bună decît cea de azi. Pentru aceasta trebuie să ne implicăm şi să ne mobilizăm cu toţii. Aşa am făct şi am cîştigat proiectul Capitala Tineretului la Ungheni. Am participat şi la multe seminare, ceea ce m-a ajutat şi în plan profesional, dar şi personal. În 2010, a venit pe lume al treilea nepoţel al nostru, Emil. Acum, am doi nepoţei de la fecior şi o nepoţică de la fiică. Sîntem cei mai fericiţi bunei şi le dorim tuturor să aibă parte de aşa ceva.
Sper ca în 2011 să valorificăm tot ceea ce ne-am planificat, iar aceste lucruri să aibă un impact pozitiv asupra tinerilor.
Ion Vrabie, directorul SRL „Via-Agro” Costuleni:
A fost un an plin de evenimente, mai ales dacă e să ne referim la politic: referendum, alegeri anticipate. Vrei-nu vrei, intri în acest joc. Pentru noi, agricultorii, a fost un an bun. A fost umiditate suficientă, astfel că şi rezultatele sînt mai bune. Dumnezeu s-a întors cu faţa spre noi, spre agricultorii din Moldova, căci în alte părţi s-au întîmplat multe calmităţi. Am obţinut, în 2010, rezultate bune.
Sperăm să fie şi anul 2011 unul bun. Se spune că Iepurele este mai blînd şi cred că va fi un an bun pentru noi.  Sper că toate treburile în ţară se vor aşeza şi vom avea parlament lucrativ, guvern, preşedinte. Ne programăm pentru anul care vine şi investiţii, vrem să aciziţionăm tehnică nouă.
Dumitru Radu, director Agenţia Teritorială a Companiei Naţionale de Asigurări:
Anul 2010 a fost un an ca toţi ceilalţi, cu urcuşurile şi coborîşurile sale. Dar totuşi, vectorul a fost îndreptat în sus. A fost un an cu noi experienţe. Din punct de vedere profesional, cred că a fost un an bun, pentru că în asigurările în medicină s-a trecut la noi înlesniri în ceea ce priveşte diverse categorii de persoane: mamele cu mulţi copii, agricultorii, persoanele vulnerabile.
De la 2011 aştept doar progres şi sper să fie un an mai bun ca 2010.
Natalia Chiosa


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *